Bine ati venit!

Misterul la el acasa!

marți, 28 aprilie 2009

Anul 2012


Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca In acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Inainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sa le cunoastem. Si bineInteles, sa ne Intrebam: suntem oare pregatiti pentru anul 2012?

Planeta Pamant se manifesta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata Intre Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamantului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann Intre anii 1952 - 1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.

Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept "bataia inimii" planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa Incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai Intai lenta, apoi din ce In ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, In termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala...

Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero", care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta Inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel Incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii Il situeaza la sfarsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: Intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece Intr-o alta dimensiune!

Prin urmare, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce determina efecte asupra organismului dar si elevarea constiintei, chiar daca evenimentele actuale contrazic aceasta.

Este posibila oare comprimarea timpului pana la zero? Va mai exista timp? Vom fi cu toti pregatiti pentru un asemenea salt si ce se va intampla cu omenirea? Toate aceste sunt intrebari carora nimeni deocamdata nu le poate da un raspuns...

Un comentariu:

  1. Exista raspunsuri la aceste intrebari doar ca din nefericire pt. anumite persoane nu o sa le gasim la televizor sau cautand 10 minute pe internet.Pentru aceste raspunsuri trebuie mai intai sa fim pregatiti sa intelegem sensul profund si de ce se intampla toate aceste sa spunem asa fenomene.Foarte multe scoli de cultivare spirituala vorbesc detaliat despre toate aceste evenimente, despre existenta mai multor civilizatii, si in aceeasi masura motivul disparitilor lor.Pt a le intelege este nevoie de intoarcerea la origini, de a ne elibera constiinta de defecte. Acest lucru poate deveni real cautand o scoala corespunzatoare care sa ne arate si alta fata a lumii care ne inconjoara, mai mult decat atat despre lumea spirituala.Din nefericire toti cauta raspunsuri la aceste intrebari intr`o lume fizica degenerata aproape total.

    RăspundețiȘtergere