Bine ati venit!

Misterul la el acasa!

luni, 27 aprilie 2009

O noapte in castelul Muncaster


Exista un castel in Nordul Angliei denumit Muncaster, o extraordinara constructie veche de opt veacuri, ai caror pereti si imprejurimi ascund intamplari stranii, aparitii fantomatice, voci si plansete de copii.

Legenda pretinde ca si un spirit feminin isi face simtita prezenta in castel si in imprejurimi, spiritul este cel al tinerei Mary Bragg, asasinata in secolul al XIX-lea in fata portilor castelului. Numerosi automobilisti au marturisit cu spaima cum, in apropiere de Muncaster, au evitat in ultima clipa accidentarea unei femei ivite in fata masinii ca din neant. Totusi, cand au coborat sa vada daca presupusa victima a patit ceva, intreaga zona era pustie.

Un grup de persoane intre 25 si 60 de ani, din sapte tari, a pornit in explorarea fenomenelor stranii semnalate la Muncaster. Inarmati cu detectoare de camp magnetic si de unde sonore, cu termometre electronice si ventilatoare sensibile la cel mai slab curent de aer, temerarii initiati in fenomene de tip poltergeist s-au pregatit pentru o noapte de confruntare cu fantomele. Si noaptea nu a fost atat de calma, cum presupuneau.

In centrul atentiei s-a aflat „camera tapiseriilor”, cea mai bantuita incapere a castelului, unde parea ca se aud plansete de copii, iar unii membri ai grupului au avut subite dureri de cap si senzatii de apasare pe piept. Dar nu a fost totul. Jason, unul dintre conducatorii grupului, a fost oprit in dreptul unei camere de ticaitul alert al detectorului magnetic. A intins mana sa rasuceasca manerul usii, dar in acelasi moment acesta s-a miscat singur, desi nimeni nu se afla de cealalta parte. Sau, poate, nimeni din lumea noastra.

6 comentarii:

  1. interesant castelul asta, cred ca e mai fascinant decat Bran.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
    şi nu ucid
    cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc
    în calea mea
    în flori, în ochi, pe buze ori morminte.
    Lumina altora
    (Lucian Blaga-Eu nu strivesc corola de minuni a lumii)
    Adevarat,sunt multi oameni carora le este frica de asa zisele fenomene paranormale,cum ar fi entitati,prezenta diavolului si alte aspecte de acest gen.In subconstientul nostru stim cu toti ca nu exista doar lumea materiala.Cat despre puterea gandului si a vointei pot spune ca acum 4 ani am trait si eu o astfel de experienta si este adevarat ca iti poti invinge teama prin puterea gandului si a vointei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare , misto blogul tau , interesant dar detaliat il studiez maine ca sa facut noapte si dupa imaginile pe care le ai pe aci...mai bine ma bag sub patura...pe curand si SUCCES IN CONTINUARE

    RăspundețiȘtergere
  4. interseant...castelul acesta chiar mi-a atras atentia...bravo solo

    RăspundețiȘtergere
  5. Subiecete interesante,materiale interesante.Toate acestea pentru cei care au puterea de a accepta si studia fenomenele si intamplarile inexplicabile din viata de zii cu zii.Cu totii stim ca putini sunt aceia care accepta o lume in spatele celeia in care traim noi si mult mai putini sunt aceia care au curajul de a o studia indeaproape incat sa ofere informatii si poate o explicatie usor de inteles de omul de rand.

    Bun Venit in lumea IMATERIALA!

    RăspundețiȘtergere
  6. soooper tare chiar imi place la nebunie acest castel...solo cred ca ai fii un fff bun explorator al lucrurilor de alta dinastie bv stii sa explici pe intelesul tuturora cu orice argument

    RăspundețiȘtergere